Om oss

Om oss

Rena Ytor är ett familjeägt företag i Stockholm som grundades av Scott Lundholm 2019. Bland våra nöjda kunder finns första hand företag men även privatpersoner. Genom ett metodiskt men samtidigt flexibelt arbetssätt skapar vi trygghet i samarbetet med kunden. Våra högt uppsatta mål för kvalitet, miljö och personalvård garanterar ett väl utfört arbete till minsta möjliga miljöbelastning.

Service & diskretion

Du som kund står alltid i centrum. Du förväntar dig hög kvalitet, god service, säkerhet, diskretion och ansvarstagande. Våra utbildade anställda uppfyller dina krav och vi står alltid till ditt förfogande. Genom vår tystnadsplikt garanterar vi en hög säkerhetsnivå.

Miljöpolicy

Våra högt satta miljömål garanterar en låg miljöbelastning. Genom fortlöpande utbildning, användning av miljömärkta produkter och miljösmarta metoder garanterar vi en miljövänlig lokalvård utan att göra avkall på kvaliteten.

Kvalitetspolicy

Våra tjänster ska uppfylla dina krav, behov och förväntningar. Med fokus på en hög kundnöjdhet strävar vi alltid efter att förbättra kvaliteten på vårt arbete. Genom frekventa kontroller säkrar vi en hög och jämn kvalitetsnivå helt i linje med dina förväntningar.